Kontakt

Djelatnosti:

 • - tegljenje
 • - spašavanje
 • - pontonske dizalice
 • - prijevoz nafte i naftnih derivata
 • - ekološka zaštita mora
saznajte više

o nama

Foto galerija

Kroz bonace i nevere

Jadranski pomorski servis d.d Rijeka raspisao je natječaj “Kroz bonace i nevere”, interni natječaj za najbolju fotografiju tegljača u akciji. Najbolje fotografije koje su snimili naši djelatnici redovito ćemo objavljivati u galeriji na kompanijskoj web stranici, a na kraju godine sve objavljene fotografije ulaze u konkurenciju za tri novčane nagrade.

Pravila natječaja:

 1. U natječaju Kroz bonace i nevere mogu sudjelovati samo zaposlenici Jadranskog pomorskog servisa d.d. Rijeka
 2. U konkurenciju za fotografiju godine ulaze fotografije tegljača JPS-a u akciji, snimljene mobitelom ili fotoaparatom, u razdoblju od 1.1.2012. do 15.12.2012. Iznimno, zbog visoke kvalitete, u obzir mogu ući i fotografije snimljene prije tog razdoblja.
 3. Snimljene fotografije šalju se tijekom cijele godine u Ured marketinga i odnosa s javnošću, na e-mail adresu: zeljka.maras@jps.hr, uz obvezno ime autora, datum i kratak opis situacije u kojoj je fotografija snimljena.
 4. Slanjem fotografija na natječaj autori daju dopuštenje Jadranskom pomorskom servisu d.d. Rijeka da se fotografijama koristi u promotivne svrhe, bez potraživanja bilo kakvih autorskih prava u slučaju njihove objave u novinskim člancima, monografijama, izložbama, promidžbenim brošurama, web stranicama i slično.
 5. Najuspjelije fotografije će se, ovisno o broju pristiglih snimki, na mjesečnoj, dvomjesečnoj ili kvartalnoj bazi objavljivati u galeriji na kompanijskoj web stranici www.jps.hr
 6. Koncem prosinca žiri sastavljen od članova kolegija Društva odabrat će tri najbolje fotografije, uz sljedeće novčane nagrade: 1. nagrada 1500 kn, 2. nagrada 1000 kn, 3. nagrada 500 kn.

Fotografije pristigle na natječaj u kolovozu:


Fotografije pristigle na natječaj u svibnju i lipnju:


Fotografije pristigle na natječaj u travnju: